WARUNG SWIETIE LELYDORP

WARUNG SWIETIE LELYDORP Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Swietie Lelydorp. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2022 om 21:39 Zoals altijd is het eten lekker, Bestelling leveren om 17:15u Maar kwam om 17:36u Het was te laat opgehaald volgende keer beter, succes
26 mei 2022 om 19:24 Eten was top en de bezorger was er super snel bedankt voor de service!!
17 mei 2022 om 11:01 Als je nasie voor.je hond wilt hebben kan je hier zijn. Geen smaak niets. Heb 2 happen genomen en weg gedaan. Sauto was te doen. Ik.bel.later wel om te vragen als.die nasie wel gebakken was dit mag echt niet de keuken uit.
26 apr 2022 om 18:37 Weer heerlijk gegeten, soato en baka Bana en de overheerlijke pindasaus!! Ga zo door... Enige min puntje , bij mijn soato zat geen soya sambal bij! Dat miste ik wel
1 apr 2022 om 11:40 Eten was weer eens perfect. Grote porties. Bakabana met pindasaus was geweldig goed. Ik ga hier zeker langs als ik weer op de Albert Cuyp ben
1 apr 2022 om 1:50 Heerlijke Roti Lams &Bami gegeten! Dit Restaurant is een aanrader! Grote porties en lage prijzen... Top....
21 mrt 2022 om 9:05 Zeeeer slechte saoto soep.. de soep was erg zoet?? Heb het niet opgegeten, en dat zegt heel wat. Ben beter gewend van ze, misschien was het een eenmalige misser… bakabana was gewoon lekker, vooral de pindasaus.
8 mrt 2022 om 20:06 Super!! Heerlijk genoten van de krokante baka banna en saté met de lekkerste pindasaus ever!!! Aanrader!!!!
19 feb 2022 om 21:01 Bami bestelt maar zat helemaal geen smaak aan echt jammer bami zat alleen maar oli en ketjap
19 feb 2022 om 18:06 Top vers heerlijk!
26 jan 2022 om 16:34 Super lekker!! Ik heb echt genoten van de saté + pindasaus, saoto met rijst! De baka banna had wat krokanter gebakken mogen worden maar qua smaak erg lekker!! Raad het iedereen aan ...
15 jan 2022 om 16:35 Niet hier bestellen!! Prijs/kwaliteit slecht. Smaak was ok, maar er zijn goedkopere tenten met veel beter en meer eten. Vulling van saoto bestond bijna alleen maar uit taugé. €16,50 voor bami garnalen is het echt niet waard. Ze moeten zich schamen..